Today

Wordle 2023: Dagens svar och tips för 25 maj


Oavsett om du letar efter allmänna Wordle-tips, en handgjord ledtråd till spelet 25 maj (705) för att ge dig en knuff i rätt riktning, eller dagens svar på rekordtid, hittar du allt du behöver för att lösa dagens Wordle, och mycket mer, väntar precis nedanför.

Wordle tog några seriösa kamper för att komma i form idag, mina gula vägrade att sätta sig ordentligt på plats förrän jag redan var halvvägs ner på brädet. Och även när de gjorde det, var jag inte helt säker på vad jag skulle göra med dem, så jag tog till att granska mitt tangentbord och gå med de bokstäver jag hade kvar. Tack och lov fungerade den här taktiken perfekt och gav mig dagens Wordle-svar precis i tid.

Dagens Wordle-tips

(Bildkredit: Josh Wardle)

Ett ordtips för torsdagen den 25 maj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *