Vad spelar du i helgen?

Vad spelar du i helgen?


Det är Memorial Day-helg i USA, vilket innebär att folk i USA får en extra dag på sig att inte göra någonting om stämningen slår dem.

Dekorationsdagen, som den ursprungligen hette, avsattes efter inbördeskrigets slut för att hedra soldater som dog. Under åren förvandlades det till Memorial Day, en nu federal högtid. I grund och botten är det en dag vi firar fallna medlemmar av militären.

Men det är ingen helt högtidlig helg. Många firar också genom att ha cookouts och andra träffar. Det är också helgen då många pooler öppnar upp för sommaren, trots att det fortfarande är lite kyligt om du frågar mig.

Måndag är också en helgdag i Storbritannien, så det är inte bara USA som begåvas med en långhelg.

Planen för helgen består av att träffa vänner och familj, trädgårdsarbete och äta mycket potatissallad, hamburgare och bakade bönor. Vissa av oss kanske till och med tar en öl eller två. Men vi kommer också att spela spel. Här är vad vi spelar i helgen:

Street Fighter 6 ser polerad ut som fan – låt oss klargöra det från början.

Connor Makay, Staff Writer – Street Fighter 6, Honkai: Star Rail

I helgen ska jag försöka att äntligen sjunka ner lite tid i Street Fighter 6 demo. Efter att redan ha anmält mig till flera verkliga evenemang och turneringar, måste jag få lite tid på mig; annars skämmer jag ut mig själv och Tom kommer att göra narr av mig.

Dessutom spelar jag fortfarande Honkai: Star Rail. Det är ganska anständigt, och även om jag är försiktig med mikrotransaktionerna, har jag kunnat komma in i det en bra bit utan att bryta banken.

Ta kontroll över en mäktig Sternguard-veteran tillsammans med hans trogna servoskalle och kasta dig in i Warhammer 40Ks universum.

Jim Trinca, videoproducent – Warhammer 40 000: Boltgun

Zelda är bra, eller hur? Sannerligen, GOTY-frågan för i år har redan lösts. Så bra som Starfield kan visa sig vara (och jag är övertygad om att det kommer att bli utmärkt), är det svårt att föreställa sig några omständigheter där Skyrim in Space-förslaget kan vara lika briljant uppfinningsrikt och glatt lekfullt som Tears of the Kingdom. Och det kommer definitivt inte att vara lika solid och buggfri.

Ändå, även när ditt kontor är Hyrule, är det fortfarande kontoret. Så jag är desperat att spendera min helg på något ungefär så långt bort från Zelda som det är konstnärligt möjligt.

Lyckligtvis för mig sammanfaller det med den senaste releasen av Warhammer 40 000: Boltgun, en retrostilad boomer shooter om att vara en omöjligt stor man i omöjligt enorm rustning som stampar runt galaxen och utdelar kejsarens oändliga rättvisa via hett bly. Som allt 40k är det högt, stumt, grymt och obscent överdrivet. Japp: i stort sett allt som TotK inte är.

Hej, förändring är lika bra som en semester, eller hur?

Här är lite hjälp om du behöver det.

Kelsey Raynor, Guides Writer – Zelda: Tears of the Kingdom

Jag har inte så mycket planerat den här helgen förutom att sova. Men jag kommer att göra en poäng med att gå ut och ta lite sol om jag kan.

Förutom att sova och ta lite D-vitamin kommer jag nog spela mer Zelda: Tears of the Kingdom. Det är ett mysigt spel, och jag har en hel del sidogrejer att hålla på med som jag är exalterad över; det finns fortfarande så mycket som jag inte har upptäckt än, och det är fantastiskt.

Det här ser ut att bli riktigt kul!

Stephany Nunneley-Jackson, nyhetsredaktör – Cat Quest, Cat Quest 2

Den här helgen hänger jag med familjen en stund, och några av mina vänner kommer förbi för att äta några av mina berömda sangria. Jag planerar också att testa att göra lite mat från en av de många viltkokböckerna jag har. Jag planerar att göra det till en funktion vid något tillfälle (om folk är intresserade), så titta på det här utrymmet. Jag planerar också att anlägga trädgården genom att plantera massiva hostor som ser ut att höra hemma i en djungel och en fläck av liriope. Roliga tider.

I övrigt planerar jag att spela Cat Quest och sedan gå vidare till Cat Quest 2. Tillkännagivandet denna vecka av Cat Quest: Pirates of the Purribean den här veckan påminde mig om att jag äger de två första spelen på Steam och ännu inte har spelat dem – något som alla Steam-användare kan relatera till.

Cat Quest liknas vid Diablo med katter, och den andra utflykten expanderar på originalet med fler trollformler, vapen, en karaktärsväxlingsmekaniker och lokal co-op. De är båda rankade mycket positiva på Steam, så jag ska ge dem en chans.


Det är en inpackning för oss. Vad gör du under långhelgen? Planerar du att spela något spel? Låt oss veta! Vi älskar att höra från dig.

fbq('init', '1749355691872662');

fbq('track', 'PageView'); window.facebookPixelsDone = true;

window.dispatchEvent(new Event('BrockmanFacebookPixelsEnabled')); }

window.addEventListener('BrockmanTargetingCookiesAllowed', appendFacebookPixels);

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *