Vad spelar du i helgen?

Vad spelar du i helgen?


Det här är en intressant helg för folk, speciellt om de gillar Diablo.

De med nycklar kan hoppa in i Diablo 4 Early Access-betan i helgen – om de kan komma in: köerna är väldigt långa. Men Blizzard jobbar på att åtgärda det, så förhoppningsvis kommer fler människor att kunna ta sig in i Sanctuary snart. Tills dess, några av oss måste ha tålamod.

Diablo 4 – Betatrailer för tidig åtkomst

Connor Makar, personalskribent – Diablo 4 Beta

Denna helg handlar om Diablo 4 beta hela fredagen och lördagen. Jag kan inte vänta med att dyka in och simma runt i all fasa och hemska action.

Jag är på väg till GDC i San Franciso på söndag, så jag ska sitta på ett flygplan i 11 timmar. Det kommer säkert att bli riktigt roligt; men på den ljusa sidan, förvänta dig några coola artiklar från nästa vecka.

Gran Turismo 7 – Feb Uppdatering – PS5 & PS VR2-spel

James Billcliffe, Guides Editor – Gran Turismo 7

Jag var och såg världsmästerskapet i rally förra månaden, så eftersom jag är lika lättpåverkad som en treåring gillar jag bilar nu.

Gran Turismo 7 är det första konsolspelet (inte på Steam Deck) jag har betalat pengar för på över ett år, så den här helgen kommer jag att fortsätta få racingaction för pengarna.

Det är ett konstigt spel än så länge. Presentationen är bisarrt twee för en sport som vanligtvis spelas så Xtr3me som möjligt; Men när du väl äntligen tar dig igenom snoozefesten av tidiga pushover-lopp och loungejazz, är det en förstklassig tillgänglig sim med ett stort urval av bilar och banor.

Resident Evil 4 Remake – tredje trailer

Kelsey Raynor, Guides Writer – Resident Evil 4 Remake

Katten är ur påsen som jag har lekt Resident Evil 4 Remake, och med tanke på att jag skrev en 5/5 recension om det, kommer jag att tillbringa min helg med New Game Plus. Min plan är att sticka Leons kniv genom vridaren och se hur långt jag kan komma med den och bara granater. Övervaka den här ytan!

Bortsett från det har jag tyvärr kommit på mig själv att komma in i Valorant Champions Tour igen, vilket satte fart nyligen. Som ett resultat startade jag upp Valorant igen för första gången på månader och har spelat det de flesta dagar sedan dess. Det är bara den tiden på året igen! Så länge jag kan undvika att köpa kosmetika går det bra. Det är synd att det nya paketet ser så tilltalande ut.

Diablo 4 Intro In-Game Cinematic

Stephany Nunneley-Jackson, nyhetsredaktör – Diablo 4 Beta

I helgen planerar jag att hoppa in i Diablo 4 Early Access beta – om jag kan komma in i spelet på grund av kötider. Gårkvällen var lite brutal. Jag väntade ungefär en timme för att komma in, bara för att bli sparkad ungefär 10 minuter in i det, vilket frustrerade mig oändligt. Det är dock en beta, och vi vet alla hur det går när alla, deras mormor och grannens hund vill vara med i en testare. Speciellt om betan är för en populär franchise eller en mycket efterlängtad titel. Diablo 4 är båda. Så jag klandrar inte Blizzard för någonting. Jag kommer tillbaka i kö när jag loggar ut här för dagen. Förhoppningsvis kommer jag att få ett smakprov på det innan dörrarna till Sanctuary slängs bredvid nästa helg för den öppna betaversionen.

Förutom Diablo 4 funderar jag på att spela Valheim. Jag köpte den nyligen genom Steam Spring Sale, eftersom jag har velat prova den sedan den släpptes via Early Access. Jag gillar den typ av spel det är, miljön intresserar mig och jag vill se vad allt väsen handlar om.

Jag spelar också Pokémon Go, eftersom det är Community Day idag, med Slowpoke i huvudrollen. Saker och ting är lite annorlunda idag när man utvecklar Galarian Slowpoke till Galarian Slowbro. Vanligtvis, för att utveckla varelsen, måste du fånga 30 Pokémon av Poison-typ med Galarian Slowpoke som din kompis. Men bara för idag, fram till 22:00 i kväll, behöver du istället fånga 30 Psychic-typer medan du äventyrar med Galarian Slowpoke. Önska mig lycka till med att fånga så många synska när jag sitter runt huset och väntar på att få komma in i Diablo 4. Jag antar att jag skulle kunna lämna huset någon gång. Vi får se vad som händer.


Så det är vi i helgen. Hur är det med dig? Ska du hoppa in i betan i helgen? Om inte, vad spelar du istället?

fbq('init', '1749355691872662');

fbq('track', 'PageView'); window.facebookPixelsDone = true;

window.dispatchEvent(new Event('BrockmanFacebookPixelsEnabled')); }

window.addEventListener('BrockmanTargetingCookiesAllowed', appendFacebookPixels);

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *