Tusentals "Destiny 2"-spelare hedrar Lance Reddicks Zavala i tornet

Tusentals “Destiny 2”-spelare hedrar Lance Reddicks Zavala i tornet


Förekomsten jag laddade in i var tom. Tornet var inte livligt. Det var bara jag, en raritet. Jag gick fram till honom, hans ikon blinkade som den alltid är, eftersom jag aldrig tar upp mina engrams. När jag nådde honom vände han sig om.

“Väktare.”

Den rösten. Den rösten. Det finns bara en. Och kommer bara någonsin att vara en.

Lance Reddick, produktiv skådespelare från Oz, The Wire och John Wick, dog vid 60 års ålder på fredagen, enligt uppgift av naturliga orsaker. Men Destiny-spelare känner honom från hans nio år som befälhavare Zavala, den längsta och mest använda röstbesättningen i serien, och en som helt enkelt är oersättlig. Till skillnad från nästan alla andra stora roller i spelet har han aldrig gjorts om under åren. Han dök upp säsong efter säsong, expansion efter expansion för fler berättelseutvecklingar och hade en speciell relation med fansen, Bungie och själva spelet.

Nu försöker spelarna hedra honom så gott de kan.

Hela dagen igår och troligen fram till helgen har det hållits hundratals vakor på Zavalas station i Towern av tusentals och åter tusentals spelare. Endast 16 personer kan passa in i en Tower-instans vid varje given tidpunkt, men ofta kommer du nu att se de flesta av dem samlas runt Zavala, och de känner känslor på olika sätt i ett försök att hedra Lance Reddick och karaktären han spelade.

De emotes jag sett som bäst representerar konceptet är enkla hälsningar, ståvakt med svärd och sköldar, hissande Titan-flaggor eller en halloween-eran emote som placerar ljus på marken. Jag har faktiskt kvävts av att se alla dessa strömma in, och när jag hörde Zavala tala när jag själv gick tillbaka till honom för första gången sedan jag hörde om Reddicks bortgång.

Även om Lance Reddick naturligtvis är känd för många roller, och lägger till närvaro och tyngd till alla projekt han var en del av, är det verkligen en helt unik koppling han har med Destiny-communityt, med tanke på spelets karaktär, en pågående serie som har varade nio år använder honom i princip varje år som rösten för hela sagans ledande NPC. Det fanns inga indikationer på att han någonsin skulle sluta vara Zavala, och eftersom Destiny planerar att gå in i animations- och live-action-projekt, antog alla alltid att han skulle vara den som skulle spela Zavala där också.

Det här dödsfallet har drabbat mig personligen hårdare än egentligen någon kändisdöd jag kan minnas. Självklart aldrig vi känna till dessa skådespelare själva, men jag har lyssnat på Reddicks röst som Zavala i någon eller annan form i mer än en fjärdedel av mitt liv, nästan varje dag, med tanke på hur mycket jag spelar Destiny. Och det som är så konstigt nu är att han kommer Fortsätta att höras i spelet. Även om Bungie skriver ut Zavala, och jag förväntar mig att de kommer att göra det, är han inbäddad överallt i gammalt innehåll, strejker, slagfält och expansionsuppdrag. Och jag tror inte han skall skuras bort från det innehållet, han förtjänar att ha den föreställningen live för alltid, även om han inte kan hålla Zavala igång härifrån.

Allt gott till Lances familj och vänner. Hela Destiny-gemenskapen är med dig.

Följ mig på Twitter, Youtube, Facebook och Instagram. Prenumerera på mitt kostnadsfria veckovisa nyhetsbrev för innehåll, Gud rullar.

Plocka upp mina sci-fi-romaner Herokiller-serien och The Earthborn-trilogin.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *