Söndagen den 15 maj, tips och lösning

Söndagen den 15 maj, tips och lösning


Välkommen tillbaka till en annan del av “vad är dagens Wordle-svar” även om jag kanske inte är den bästa källan för det med tanke på att jag förlorade idag (trumrulle). Ja, jag bröt min streak igen. Vad kan jag säga? Jag blev otålig och ignorerade bokstäver jag redan gissat och fick slut på chanser. Missade det med en.

Var inte som jag, ta dig tid och vet att du do vet vad det här ordet är, men det är visserligen en ganska udda bokstavsuppsättning för ett Wordle-svar, som kan slå upp andra människor tillsammans med mig själv. Antar att de flesta kommer att få det i slutet, och jag borde bara ha varit lite mer tålmodig.

En introduktion till Wordle

  • För de som är nya i spelet, läs detta Wordle primer innan du börjar spela och lär dig hur den här modeflugan började.
  • Sedan, om du vill ha lite avancerad taktik för att få de där låga gissningssvaren, kan du läsa Wordle tips och tricks guide här.

Dagens ord #330 svar och tips

Som alltid kommer jag att inleda detta avsnitt med en spoilervarning för om du av någon anledning hamnade här utan att vilja veta svaret, skulle det vara dåligt. Men om du bara vill ha en hint så kommer jag att säga att det här kan vara något du ser som säger åt dig att göra något medan du kör. Det finns många sådana saker, så det kanske inte begränsar det. Eller så kanske du får det bara av det.

Och svaret är…

Avkastning!

Ja, som väjningsskyltarna på roden, där man måste väja för annan trafik. Och visst kan du använda detta i andra sammanhang, som att en riddare ger efter i en duell eller något, men i modern tid är det framför allt trafikbeteende.

När det gäller mitt stora misslyckande, vad gick fel? Mycket. Jag började med min vanliga CRANE, och jag visste att något var fel eftersom jag bara fick en bokstav, E, och den var på fel plats. Därifrån valde jag bara ett ord med de återstående bokstäverna jag kunde se, även utan ett E, bara tydliga bokstäver, och GHOST fick mig bokstavligen ingenting. Wow. Därifrån gick jag tillbaka till att gissa rätt baserat på tidigare bokstäver, och MEDIC gav mig åtminstone EDI. Därifrån gjorde jag BIDES, vilket var en väldigt dum gissning eftersom jag höll D på samma plats och gissade om S. Därifrån FIRED, ännu en dålig gissning när jag upprepade R och satte E på samma plats. Sedan mellan YIELD och WIELD hade jag inget sätt att veta vilket det var, och jag tappade den där myntflippen. Nu börjar vi om.

Förhoppningsvis hade du bättre tur än vad jag hade den här veckan. Jag är tillbaka på hästen imorgon.

Följ mig på Twitter, Youtube, Facebook och Instagram. Prenumerera på mitt kostnadsfria veckovisa nyhetsbrev för innehåll, Gud rullar.

Plocka upp mina sci-fi-romaner Herokiller-serien och The Earthborn-trilogin.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *