Recension: Cameron Mathison och Laura Wright från "General Hospital" gläds åt Governor's Comedy Club - Digital Journal

Recension: Cameron Mathison och Laura Wright från “General Hospital” gläds åt Governor’s Comedy Club – Digital Journal


Cameron Mathison och Laura Wright från “General Hospital”. Fotokrediter: ABC, Troy Harvey

Den 27 augusti uppträdde Cameron Mathison och Laura Wright från “General Hospital” på Governor’s Comedy Club i Levittown på Long Island, och deras show var förtjusande.

Wright porträtterade Carly Corinthos, och Mathison spelade Drew Cain i ABC-succén på dagtid. Detta personliga fanevenemang producerades av Coastal Entertainment.

Skådespelarna delade med sig av historier bakom kulisserna om sina fina upplevelser på “General Hospital”, Wright pratade om att göra sin debut på “Loving”, där hon spelade Ellie Rescott, och Cameron Mathison spelade “All Talked about her audition för “My Barn”. där han så småningom spelade fanfavoriten Ryan Lavery.

Laura Wright avslöjar sitt favoritmotto att leva efter

På sitt favoritmotto att leva sa Wright: “Jag jobbar alltid med mig själv och jag försöker förbättra mig själv. Jag vill se världen annorlunda. Jag har precis avslutat Six Months av Peter Krone.” Mastermind-kurs, och han hjälper dig att se världen från ett annat perspektiv.”

“Det finns ett mantra jag gillar att säga på sanskrit som kallas ‘tat tvam asi’ och det betyder ‘jag är det’. Närhelst ett beslut, eller en välsignelse, eller någon bra eller negativ tanke dyker upp i mitt sinne, säger jag omedelbart “det är jag”. Vad vi än ser eller ser i någon annan, eller kärlek i någon annan måste också finnas i oss, annars kommer vi inte att känna igen det. Nyligen har jag använt “Jag väljer att”, “Jag får till” eller “Jag älskar” Lärt mig att säga “till”, utvecklade han.

Cameron Mathison: Arbetar med sin fru på programmet

Mathison berättade om sin fru, Vanessa, som fick förmånen att spela Mia i programmet. “Karaktären Mia, som är en executive coach, spelas av min fru,” erkände han.

“Vanessa är inte en skådespelerska, men hon gjorde ett bra jobb med att titta på det,” sa Mathison. “Jag sa till min exekutiva producent, Frank Valentini, att när jag träffade Vanessa var hon tillbaka i New York City, och hon visste inte vem jag var. På den tiden var jag en stor del av “Alla mina barn”. när Ryan var killen i programmet. När jag träffade honom sa han till mig “Jag är ledsen, jag ser bara General Hospital.” När jag berättade den historien för Frank, tyckte han att det skulle vara en bra idé att sätta honom på programmet.”

“Vanessa festade med mig flera gånger för den scenen, och det var så fantastiskt att se henne leva ut den ultimata drömmen. Den showen var allt för henne genom åren. När det väl hände var det så speciellt, säger Mathison.

Efter deras insiktsfulla berättelser och en fråga-och-svar-session (Q&A) med fans, bjöd Wright in en publikmedlem som var den person som levt längst till att delta i en “General Hospital”-triviatävling med Mathison. tittade på programmet.

Beslut

Sammantaget var det ett trevligt och underhållande personligt fanevenemang på Governors Comedy Club på Long Island, där Laura Wright och Cameron Mathison var säker på att följa med dem varje steg på vägen.

Lyssna på ABC på vardagar för att titta på “General Hospital” eller streama den på Hulu.

Källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *