Today

Ordtips och svar idag: Låt oss lösa #637, 18 mars


Vinn Wordle (öppnas i ny flik) varje dag: du hittar dagens svar på just den här sidan. Eller, om du bara letar efter lite hjälp, scrolla ner och läs igenom våra praktiska tips och råd, inklusive en ledtråd till 18 mars (637) Wordle utformad för att peka dig i rätt riktning.

Att stirra på fyra gula med bara några gissningar kvar att gå är en obehaglig känsla eftersom Wordle verkligen skulle kunna gå åt hur många håll som helst i en sådan situation. Tyvärr för mig gjorde jag inte rätt gissning, och jag hade inte tillräckligt många försök kvar för att rätta till mitt fel. Dags att damma av mig och förbereda för morgondagen.

Ordtips

(Bildkredit: Josh Wardle)

Ett ordtips för lördagen den 18 mars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *