Dread Delusion Key art of armored woman gazing to left with magic glyphs to her right

Min favorit Elder Scrolls-liknande RPG gick förbluffande dåligt på Steam Deck, men en liten, överraskande tweak har fördubblat dess prestanda

Jag gör det ingen hemlighet att jag älskar Dread Delusion, ett tjockt, retro-RPG i en fantastisk främmande värld med skräckfyllda samhällen som klamrar sig fast vid livet på asteroiderna som kretsar kring en liten, blodröd stjärna. Trots sitt återvändande utseende och ett grönt “verifierat” märke, brukade det dock bara tank mitt Steam Deck, sällan över 30 fps och vanligtvis svävar runt 25. En nyligen uppdaterad tidig tillgång har förbättrat dessa siffror avsevärt, och boven var så enkel att jag fortfarande knappt kan tro det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *