Jamie Foxx delar uppdatering efter Health Scare

Jamie Foxx delar uppdatering efter Health Scare


Foto: imagepressagency/Depositphotos

Efter en hälsofara i april verkar skådespelaren Jamie Foxx vara på väg att bli frisk. Stjärnan av Django Unchained lade upp en videouppdatering på Instagram under helgen och tackade fans och kamrater för deras lyckönskningar under dessa utmanande månader. “Jag kan inte ens börja berätta hur långt det tog mig och hur det förde mig tillbaka,” sa han.

“Jag gick igenom något som jag trodde att jag aldrig någonsin skulle gå igenom. Jag vet att många människor väntade eller ville höra uppdateringar, men för att vara ärlig mot dig, så ville jag bara inte att du skulle se mig så, säger han angående sin tystnad på sociala medier. “Jag vill att du ska se mig skratta, ha det bra, festa, dra ett skämt, göra en film (eller) tv-program. Jag ville inte att du skulle se mig med rör som rinna ut ur mig och försöka ta reda på om jag skulle klara mig.”

Foxx använde tillfället för att tacka sin syster Deidra Dixon och dottern Corinne Foxx, samt Gud och medicinsk personal, för att de räddade hans liv. “Jag kan inte berätta för dig hur fantastiskt det känns att få din familj att slå in på ett sådant sätt,” delar Foxx. “Och ni vet alla att de höll den lufttät, släppte inte ut något. De skyddade mig. Och det är vad jag hoppas att alla skulle kunna ha i stunder som dessa.”

Foxx, känd för sitt sinne för humor, tog upp rykten med nöje. “Folk sa vad jag fick, vissa människor sa att jag var blind, men som du kan se fungerar ögonen bra. De sa att jag var förlamad. Jag är inte förlamad. Men jag gick igenom – jag åkte till helvetet och tillbaka och min väg till återhämtning hade också några gropar. Men jag kommer tillbaka och jag kan jobba.”

Foxx blev sedan känslosam, men ryckte på axlarna som “det är vad som är” och sa att han inte var rädd för att bära sitt hjärta på ärmen efter en så upprörande tid. “Om du ser mig ute från och med nu och då och då brast jag bara ut i gråt, det är för att det har varit tufft, man,” säger han. “Jag har varit sjuk, man. Men nu har jag benen under mig, så du kommer att se mig ute.”

Han vädjade återigen till sina fans att se honom som hans arbete, inte hans hälsoproblem. “Jag vill bara att du ska komma ihåg mig för de skämt jag drar, filmerna som jag gör; några av dem är bra, andra är det inte. Jag tror att jag har fått en bra ut, sa han med hänvisning till De klonade Tyrone, som nyligen hade premiär på Netflix. “Och sånger som jag sjunger.”

Foxx avslutade sitt meddelande och tackade dem som har hållit honom i sina tankar. “Så jag älskar er alla. Jag ville bara hoppa på här och meddela att jag är på väg tillbaka”, försäkrar han alla. “Och jag ville bara säga att jag älskar alla och jag älskar all kärlek jag fick.”

Efter en hälsofara i april lade skådespelaren Jamie Foxx upp en videouppdatering på Instagram under helgen.

Jamie Foxx

Foto: imagepressagency/Depositphotos

Se videon nedan:

Jamie Foxx: Instagram
h/t: [USA Today]

Relaterade artiklar:

Chrissy Teigen och John Legend välkomnar sitt fjärde barn, Wren Alexander Stephens

Jeremy Renner tackar 10-åriga dotter för att hon botade honom

Al Roker är morfar för första gången och delar med sig av sina första bilder på sitt barnbarn

Terry Crews och Billy Crudup möts efter att ha lärt sig att de är släkt med blod

fbq('init', '438929739853889'); fbq('track', 'PageView');

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *