PlayStation Showcase; a screenshot from the game Marathon showing a robotic female character

Jag älskar konsten och designen av dessa nya PS5-spel från PlayStation Showcase


PlayStation Showcase kom och gick och många kände sig lite besvikna; ingen The Last of Us multiplayer, Uncharted 5 saknades och många förstapartsstudior från Sony saknades. Men jag blev kär i många av de indies som visades. Dessa spel avslöjade några iögonfallande art direction, elegant presentation och elegant design.

Du kan läsa min PS5-recension för att ta reda på varför jag älskar konsolen, eller ta reda på min PSVR 2-recension för varför denna nya hårdvara är en uppenbarelse. Men det krävs uppfinningsrika och vackert designade spel för att få den här tekniken att ticka, så nedan väljer jag några av de enastående nya titlarna från gårdagens PlayStation Showcase (se min PlayStation Showcase liveblogg för alla tillkännagivanden när de hände).

Bäst designade spel från PlayStation Showcase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *