Image for The new Remnant 2 trailer sealed the deal for me: I

Den nya Remnant 2-trailern förseglade affären för mig: jag måste skjuta den här stora lila killen

Jag var redan ganska exalterad för Remnant 2, men den nya Trailer för Summer Game Fest (nedan) har förseglat min avsikt att bilda ytterligare ett co-op-innehav. Och utvecklaren Gunfire Games meddelade idag att Remnant 2 kommer ut i slutet av juli, så det dröjer inte länge.

Se bara på den gigantiska släta lila snubben på slutet! Nu är det en chef. Det förra spelet, Remnant: From the Ashes, skickar också spelare till några udda dimensioner, men en viss del av konstigheten beror på oväntade färger i lövverk eller vatten. Det fungerar och Remnant 2 tar oss tillbaka till sådana platser, men jag är glad att se att vi går ännu längre bort. Som rymden, antar jag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *