Dagens ord #705 tips, ledtrådar och svar för torsdagen den 25 maj

Dagens ord #705 tips, ledtrådar och svar för torsdagen den 25 maj


Igår var det Wordle Wednesday, vilket betyder att vi stärker vår Wordle-lösning med en gåta. Jag ger ut gåtan på onsdag och svaret på torsdag. Låt oss ta en titt:

Gårdagens gåta: Vad kommer en gång i minuten, två gånger i ett ögonblick, men aldrig på tusen år?

Ok innan du tittar på svaret nedan, det här är din sista chans att lösa gåtan!

Har du tänkt på det?

Tänkt på det?

Kollat ​​noga?

Okej då . . . .

Svaret: Bokstaven “M”

Okej, det är dags för Wordle!


Hur man löser dagens ord

Ledtråden: Holey frukostpris.

Ledtråden: Detta ord börjar med en konsonant.

Svaret:

.

.

.


Dagens Wordle Etymology


Wordle Bot Analys

När jag har slutfört en Wordle går jag alltid över för att checka in med Wordle Bot för att se hur jag gjorde mål, både när det gäller varje enskild gissning och om jag överlistade boten eller inte.


Det är ungefär som Deja vu om igen. Jag började min gissning idag, som igår, med ett öppningsord som inte alls gjorde så bra. Syssla (som jag tänkte på eftersom jag känner att jag ständigt gör dem) var ganska dåliga, vilket lämnade mig med 369 återstående möjliga lösningar.

Jag kanske tänkte på fläck eftersom att städa upp dem är en Syssla men detta ord skar bara ner det siffran till 51. Inte bra.

Av vilken anledning som helst, när jag funderade på att ordna om “A” och “E” var det allra första ordet som dök upp i mitt huvud bagel. Jag tänkte “Visst, varför inte” men förväntade mig inte att det skulle vara rätt. När alla bokstäver blev gröna, ja, jag antar att jag önskar att jag hade tänkt på det som min inledande gissning, men det här var ändå ett bra resultat!

Dagens resultat: Jag får 1 poäng för att gissa i tre och 0 poäng för att göra lika Wordle Bot, för totalt 1 poäng. Huzzah!

Spela Competitive Wordle Against Me!

Jag har spelat en mördande omgång PvP Wordle mot min nemesis Wordle But. Nu borde du spela mot mig! Jag kan vara din fiende! (Och din hjälpsamma Wordle-guide, förstås). Du kan också spela mot Bot om du har en New York Times-prenumeration.

  • Här är reglerna: 1 poäng för att få Wordle i 3 gissningar.
  • 2 poäng för att få det i 2 gissningar.
  • 3 poäng för att få det på en gissning.
  • 1 poäng för att ha slagit Erik
  • 0 poäng för att få det i 4 gissningar.
  • -1 poäng för att få det på 5 gissningar.
  • -2 poäng för att få det på 6 gissningar.
  • -3 poäng för att förlora.
  • -1 poäng för att ha förlorat mot Erik

Du kan antingen hålla en löpande sammanställning av dina poäng om det är ditt jam eller bara spela dag till dag om du föredrar det.

Jag skulle älska det om du följer mig Twitter eller Facebook kära ordlärare. Ha en bra dag!

Som alltid skulle jag älska om du följer mig här på bloggen och prenumerera på min YouTube-kanal och min Substack så att du kan hålla dig uppdaterad om alla mina TV-, film- och videospelrecensioner och täckning. Tack!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *