Dagens ord #497 Tips, ledtrådar och svar för lördagen den 29 oktober Dagens ord

Dagens ord #497 Tips, ledtrådar och svar för lördagen den 29 oktober Dagens ord

[ad_1]

Det är äntligen helg! Huzzah!

Sista helgen i oktober och den perfekta tiden att klä ut sig i din favoritdräkt och gå ut på stan. Gå till mörka tavernor där vampyrer dricker mörkrött vin, eller rökiga lounger med lykantroperna.

Bli häxig på klubben eller gå på krogen med din mamma.

Vad du än gör, gör det med flärd och pizazz! Spök bara inte dina vänner i processen.

Som du kan se är jag väldigt i semesterandan för tillfället, även om jag inte skriver den här Wordle-guiden i kostym. Jag kanske gör det imorgon! (Jag hör att Wordle Bot klär ut sig som R2-D2 i år).

Okej, vidare till Wordle!

Dagens Wordle Solution (spoilers framåt!)

Ledtråden: Kränkande!

Ledtråden: Det finns en dubbelbokstav i det här ordet.

Svaret:

Jag tror att detta förmodligen är min lyckligaste öppningsgissning någonsin, även om det inte översattes till att få Wordle i två delar. Tyvärr.

Blain—vilket är, antar jag, “en inflammerad svullnad eller sår på huden” – var ett ord jag försökte efter första försöket blair (som i Blair Witch Project…något läskigt, diggar du?) Blair accepterades inte så jag bytte ut “R” mot ett “D” och voila! Jag hade tre gula lådor. De var ganska udda också. Ett ‘B’ och ett ‘L’ och ett ‘I’. Min första impuls var klättra men “L” skulle inte passa.

Så jag gick ut på en limbo och det gav mig “L” och “I” i grönt. Härifrån var jag lite fast. Det var inte förrän jag lät ut LIB att det föll mig ett annat ‘L’ kan komma i slutet av ordet. Förtal var det enda ord jag kunde komma på som var vettigt – när jag väl körde Wordle Bot lärde jag mig att det var den enda kvarvarande lösningen. Blain hade fått mig ner till bara tre gissningar av 2 309, vilket är galet! Den tredje var lemmar.

Jag slog Wordle Bot idag tack vare min otroliga lycka. Han fick det på fyra:

Trevlig helg, helgordlare!

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *