Wordle Today #386 Tips och svar — söndag 10 juli Dagens ord lösning

Dagens ord #489 Tips, ledtrådar och svar för fredagen den 21 oktober Dagens ord

[ad_1]

Det har varit en ganska händelserik oktober, kära ordlare. Jag är nästan över denna jävla förkylning, fastän denna resthosta finns kvar. Det är frustrerande och utmattande.

Höjdpunkten i oktober för mig hittills var en rolig utflykt jag tog med mina barn till. Vi såg bandet Ripe uppträda live på onsdagskvällen och det var en absolut blast, sjukt eller inte. De här killarna har ett fantastiskt ljud och massor av energi. Det är den typen av musik man inte kan låta bli att dansa till, och de bjöd på en fantastisk show (även om den tyvärr var långt ifrån slutsåld — det är väl onsdagskvällen, antar jag).

Invigningsbandet var Windser och de gjorde också ett fantastiskt jobb. Jag hade aldrig hört talas om dem förut men jag gillar verkligen deras ljud. Det är inte lika livligt som Ripe, men ändå väldigt roligt. De gjorde en fantastisk cover av Chris Isaaks Galet spel, som är en av mina favoritlåtar.

Hur som helst, jag älskar mig lite livemusik. Det var en av många nackdelar med pandemin. Vi stängde ner allt och tappade lite av det som gör oss alla mänskliga i processen, tyvärr. Tack Apollo för att vi är tillbaka på det igen. Har du sett några bra program på sistone? Eller pjäser? Liveuppträdanden av något slag? Om så är fallet, låt mig veta Twitter eller Facebook.

Låt oss göra detta Wordle nu!

Dagens Wordle Solution (Spoilers!)

Ledtråden: På en resa till denna plats berättar Sublime för oss “Det luktade som Lou-hund inne i skåpbilen.”

Ledtråden: Detta ord slutar med en vokal.

Svaret:

Gah, fem! FEM!

Detta är inte bra. Min rival – den jäveln, Wordle Bot – fick den i tre med skiffer / ljumske att landa på lund. Jag tror att han var otrogen!

Min öppningsgissning var visserligen inte riktigt lika bra som hans (som fick Wordle Bot ett grönt E). Jag hade hela 389 potentiella ord kvar. Usch.

Syssla minskade fältet avsevärt, dock inte så mycket som ljumske skulle ha. Härifrån borde jag förmodligen ha gissat något med fler potentiella bokstäver i snarare än att försöka få plats med de jag hade i de rätta lådorna. Wordle Bot säger att jag borde ha använt svänga vilket inte är en dålig idé.

Ändå dubblade jag ner på min icke-strategi med famla (jisses, att kombinera mina ord med Wordle Bots sätter oss i tvivelaktigt territorium…). Lyckligtvis lämnade detta mig bara ett sista ord att välja och jag kom fram till det snabbt nog.

Lund för vinsten! Vi tog den här resan till Garden Grove, luktade som Lou-hund i skåpbilen, oh yeah. Det här är ingen funky reggaefest. Fem dollar vid dörren. . . .[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *