Alex Rich pratar om "The Patient"-serien på Hulu - Digital Journal

Alex Rich pratar om “The Patient”-serien på Hulu – Digital Journal

[ad_1]

Alex Rich. fotokredit: Brad Everett Young

Skådespelaren Alex Rich pratar om att vara en del av den begränsade serien “The Patient” på Hulu.

Hur var det att vara en del av “The Patient” på Hulu?

Fruktansvärd! På alla de bästa sätten. Jag är ett stort fan av “The Americans”, så att hoppa in med Jay var skrämmande, än mindre att arbeta med Steve och Domhnall och FX, som jag inspirerades av genom åren.

När jag äntligen träffade alla som läste vid bordet var de så snälla, begåvade, roliga och uppmuntrande att tro ersatte rädsla, men manuset var irriterande. För att komma in i Elias skor var jag tvungen att offra syn och min förmåga att röra mig – massiva verktyg för en skådespelares uttryck – och låstes in bakom en dörr i ett litet källarbilaga.

Det var en så unik och speciell utmaning att navigera i dessa fysiska begränsningar samtidigt som man jonglerade med Elias känslomässiga berg-och-dalbana. Det var den vildaste, roligaste, mest utmattande och mest skrämmande virvelvind jag kunde föreställa mig och skådespelarna och besättningen för att de gjorde en episk show, för att de bjöd in mig att vara en del av den och för att förvandla mig till livet. Tack så mycket för Nightmare in en skådespelares dröm.

Vad gillade du mest med att spela din karaktär?

Det är svårt att bara välja en, men att vara bunden och med ögonbindel, min hud sprucken, ramla av en lastbil, bli släpad på grus, slängd mot en glasvägg, strypt osv är helt klart höjdpunkterna.

De inslagen var verkligen, riktigt roliga, men att upptäcka Alan och Elias relation och att upptäcka hans sötma och kärlek till sin familj trots alla utmaningar och skräck han mötte var en djup lektion i mänskligheten för mig.

Jag fick en fullständig “It’s Not Your Fault” (“Good Will Hunting”) sammanbrott när jag läste Elias beskrivning av sin mamma och sa adjö till Alan.

Vi har alla vår syn på hur vi skulle bete oss i dessa situationer, men de berättelser vi hör är oftast överlevandes och jag tror att det handlar om att räkna ut ett barns kamp. Unikt för att ha förmågan som inte klarade det. Det Jay myntade här kändes sant, väldigt verkligt och hjärtskärande oväntat.

Vad inspirerar dig varje dag som skådespelare?

Bra fråga. Jag skulle säga alkemi … och en vilseledande mängd envishet. När jag först började skådespeleri hade jag ingen aning om hur komplicerat ett jobb kunde vara, men varje ögonblick av en karaktärs liv finns det oändliga val i hur man målar det.

Det är fantastiskt att kasta mig in i den djupa delen av att bestämma vad de valen ska vara för varje ny person och det känns som att bygga en armé av mina egna Frankensteins från sidorna i manuset.

Passion för det arbetet blandat med bränsle för att rädda mig 10 000 gånger, fick jag frågan “Hur går det med skådespeleriet?” Det fortsätter att störa mig dag för dag.

Plus att kunna växa med talanger som Steve, Domhnall och Linda, och att arbeta med människor som Jay, Victor Hsu, Carolyn Moore, Chris Long, Jenny Bacharach och regissörerna Kevin Bray och Gwyneth Hodder-Pyton är en enorm motivation. ha makt. ,

Hur är det att vara skådespelare i den digitala tidsåldern? (Nu med streaming och teknik som blir så utbredd)

Du vet, skådespeleriets digitala tidsålder är verkligen den enda jag känner till. Ja pojken är en ung pistol här, men när jag hör historier om hur branschen brukade fungera är jag så tacksam över att vara skådespelare nu.

Mellan självinspelning och Zoom kan vi provspela från var som helst i världen och streaming har brutit ner väggarna i “pilotsäsongen”, så vi har möjligheter året runt. Om jag inte kan resa eller känner att jag måste boka mellan januari och maj för att jobba, behöver jag en rak jacka för att hålla mig från att dra i tänderna.

Jag tycker också att det är riktigt häftigt att episodiska releaser får sin dag på streaming, eftersom program som våra verkligen tjänar på att hänga ut cliffhangers.

Vilka skådespelare skulle du vilja arbeta med som skådespelare i dina drömmar någon gång?

Ni vet den där scenen i TED där Mark Wahlberg förfalskar namnen “white trash”? Ja, mitt svar på den här frågan är ungefär så här, jag menar… minus delen “vitt skräp”.

Det finns så många inspirerande artister i den här branschen, så många som bara får en chans att lysa och så många jag redan har haft förmånen att arbeta med, jag vet inte: Leo DiCaprio, Viola Davis, Tom Hanks, Meryl Streep, Daniel Kaluuya, Rachel Weisz, Denzel, Oscar Isaacs, Don Cheadle, Will Ferrell, Lakeith Stanfield, Amanda Seyfried, Evan Peters, Sarah Paulson, Sandra Oh, Amy Adams, Morgan Freeman, Octavia Spencer, Julianne Moore, Sam Rockwell, Jonathan Major, Ryan Reynolds… och Gosling, Donald Glover, jag menar… listan fortsätter att vara oändlig och ständigt växande.

Alex Rich. fotokredit: Brad Everett Young

Hur kändes det att vara en del av Brad Everett Youngs Dream Loud-kampanj?

Jag har känt Brad i flera år och tycker att han är en så begåvad fotograf – det var ett nöje att arbeta med honom. Jag vet inte var jag skulle vara om jag inte hade något sätt att flexa mina konstnärliga intressen när jag var liten och jag tycker att det är en värdig strävan för Dream Loud att förespråka konstprogram i skolor.

För så många människor är konst ett värdefullt terapeutiskt verktyg utöver en passion eller ett uttryck, och det är otroligt orättvist när våra skolsystem inte prioriterar dessa intressen i sina institutioner. Jag är väldigt tacksam för att jag kan bidra.

Vad betyder ordet framgång för dig?

mycket trevligt. Min definition av framgång förändras ständigt, men just nu tänker jag på det som att strukturera livet för att kunna identifiera en passion och fokusera på den.

Jag tror aldrig att pengar eller berömmelse eller externt erkännande får personen som lever dem att känna sig som framgång, för det finns alltid en annan nivå att vinna, en person som gör bättre eller tjänar mer, eller nästa projekt. att spika; Att ständigt utvärdera och uppfylla mina mål för att göra framsteg för mig själv är istället det enda sättet att verkligen få mig att känna att jag förstår konceptet.

Vad skulle du vilja berätta för våra läsare om “Patienten”? (vad är det du vill att de ska ta sig ur det här)

Jag tror att en av de mest givande delarna av “patienten” är den mentala hälsan och testet av hans eller hennes styrka. Så många karaktärer brottas med en mängd olika demoner, oavsett om de tvingas döda, kriminalitet, familjedynamik, missbruk, överlevnad, bibehålla styrka i motgångar, helande, fysisk svaghet eller dissociation, och jag tror att det. Serien skapar ett viktigt samtal. om trauma.

Den enda källan till hopp i denna show är förmågan att bryta mönster och utvecklas. Utan det är alla karaktärer förstörda. Jag tror väldigt djupt på förändring och älskar djupet och nyansen i showens utforskning av vad som kittlar oss och hur vi kan föra ljus till vår mörkaste skam.

För att lära dig mer om skådespelaren Alex Rich, följ honom på Instagram och besök hans IMDb-sida.

Alex Rich. fotokredit: Brad Everett Young

Källa

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *