An ork clutches a bolta

Action-plattformsspelet där du är en 40K ork är bättre än jag förväntade mig

[ad_1]

Jag är inte intresserad av klagomål på antalet Warhammer 40 000 spel som görs idag. När THQ var ensam licensägare fanns det många år då allt vi skulle få är en expansion för den senaste Dawn of War om vi hade tur, och ingen mängd “snälla sir, kan jag få lite mer” gjorde en skillnad.

Och nu när vem som helst kan rocka upp till dödskallen som jag föreställer mig på dörren till Games Workshop HQ och lämna över sin pitch för ett tv-spel till den blankögda cyberzombie som tar itu med besökare, vi har sett tillräckligt med kvalitetssläpp för att göra detta tillvägagångssätt värt. De senaste höjdpunkterna har inkluderat Battlesector och Chaos Gate – Daemonhunters, och vi har Darktide, Rogue Trader och Space Marine 2 att se fram emot.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *